Spoedgevallen – Huisartsenpraktijk Schoonoord – Schoonoord
Spoed 0591 38 13 10
OPTIE 1 | Huisartsen: Timens
Huisartsenpraktijk Schoonoord
Oude molenstraat 7
7848 BM Schoonoord

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen zoals verwondingen of plotseling optredende ernstige aandoeningen kunt u tijdens de openingstijden ons speciale spoednummer bellen:

0591 38 13 10 kies vervolgens voor optie 1

Huisartsenspoedpost

Huisartsenpraktijk Schoonoord is aangesloten bij de Huisartsenspoedpost. Dit houdt in dat u buiten onze openingstijden voor spoedgevallen belt met de huisartsenspoedpost:

088 – 050 40 30

Deze huisartsenspoedpost bevindt zich bij het Scheper Ziekenhuis te Emmen.

Houdt u er rekening mee dat deze dienst uitsluitend is bedoeld voor urgente zaken, klachten en aandoeningen die niet tot na de nacht, het weekend of de feestdag kunnen wachten. U dient altijd eerst telefonisch contact op te nemen.

Dienstapotheek

Huisartsenpraktijk Schoonoord is aangesloten bij dienstapotheek Scheperapotheek. Dit houdt in dat u buiten onze openingstijden voor spoedgevallen omtrent uw medicatie kunt bellen met:

0591 – 65 01 11

Deze apotheek bevindt zich in het Scheper Ziekenhuis te Emmen.

Ongevallen/eerste hulp

Voor eerste hulp (open wonden, kneuzingen, verbrandingen en dergelijke) kunt u altijd direct terecht. Als u van te voren belt houdt de huisarts rekening met uw komst.

Tot slot

Ter informatie willen wij u laten weten dat wanneer u het algemene alarmnummer 112 belt, het helaas niet altijd vanzelfsprekend is dat ook uw huisarts wordt ingelicht.